1. forduló – 2019/20

2019. december 10-ig be kell regisztrálni a versenyben való részvételhez.

A feladatok megoldásához mindenféle eszköz és bárkinek a segítsége (ami nem azonos a más általi megoldással!) igénybe vehető. Ez a szabadság azonban senkit sem jogosít fel arra, hogy idegen tollakkal ékeskedjen (vagyis csaljon), osztály- vagy iskolatárs feladatmegoldásainak egyszerű lemásolásával szerezzen jogtalan előnyöket. Ezt kiemelten fogja a versenybizottság figyelni.

Nyomatékosan megkérjük a Kollégákat, hogy a versenyzőknek csak útmutatást adjanak, illetve a szükséges tudást adják át, de ne oldják meg közösen a feladatokat.

A megoldásokat 15cm x 21cm méretű (A5 nagyságú) írólapon célszerű elkészíteni, olvashatóan, szép külalakkal. Az írólapnak mind a két oldala használható. Az írólap bal felső szélénél fel kell tüntetni a versenyző nevét és osztályát valamint a versenyző iskolájának nevét és címét (Ez utóbbi kérés az iskola „hosszú” bélyegzőjével megoldható). Alatta a versenyző kategóriáját, a forduló és a feladat sorszámát (pl. 4.2.5. = 4. kategória. 2. forduló. 5. feladat.) írják fel.

A feladatok megoldásait 2019. december 10-ig a következő címre kell eljuttatni

Ibolya Utcai Általános Iskola
HATVANI VERSENY
4027 Debrecen Ibolya u. 3.

Feladatsor